Política

Insten Rajoy que deixe Fabra fora de la direcció del PP

Esquerra Unida recorda que continuarà al front de la formació en la província un any i mig després de les eleccions, a les quals no s'hi presenta

La diputada d'Esquerra Unida, Marina Albiol, ha instat Mariano Rajoy que obligue el president de la Diputació de Castelló a deixar la direcció provincial del partit, que ostentarà més enllà de les eleccions de maig, cita a què no hi concorrerà.

“Resulta insuficient que Fabra, desprès de deu anys com a president de la Diputació, simplement deixe aquesta institució. Hauria de dimitir del seu càrrec de president del PP provincial, si no el Partit Popular continuarà un any i mig més governat per un presumpte corrupte”, ha declarat Albiol.

La diputada creu que no res canviarà a la Diputació després de la marxa de Fabra. “Ens temem que hi continuarà dominant tota la política provincial des del seu càrrec en el partit, i si guanyen els comicis, Castelló seguirà patint una forma de governar despòtica i caciquista”, ha manifestat Albiol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.