Política

El Bloc de Dénia diu que no cal signar cap manifest

El Grup Municipal Bloc ha assegurat que la transparència i l'austeritat d'una formació política ve recolzada per les accions i la política mostrada al llarg de la seua història. D'aquesta manera, no és propi per a un partit que mai no ha inspirat desconfiança en la ciutadania signar un pla d'austeritat i transparència, entre altres coses, perquè aquestos termes han d'anar intrínsecs a un polític.

El portaveu del Bloc a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, és conscient de la poca confiança que la ciutadania té en la classe política però no creu que aquesta es desprenga de les actuacions del Bloc al llarg de la seua història. És per això que s'ha mostrat en contra de signar un decàleg que el comprometa a fer una política transparent i austera perquè això “ja va amb el càrrec”.

La proximitat i la transparència són l'èxit d'un ajuntament democràtic i al Bloc hi ha eines perquè això funcione. “El ciutadà ha de veure que un polític està al servei dels ciutadans i no per a servir-se a ell mateix,” ha manifestat Crespo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.