Política

“Ser regidor és més que un càrrec”

tarannà

El candidat socialista, que vol liderar un canvi polític al poble, retreu al govern de CiU una manera de fer massa personalista, poc disposada al consens i amb tendència a afavorir només una part de la població, la del nucli urbà

El PSC ha estat una de les formacions més crítiques amb l'obra de govern de CiU –L'Entesa d'esquerres ha estat l'altra–, a qui retreu que ha perdut el bon criteri “per poder avançar cap a un futur millor pel poble”.

Aquest frec a frec entre govern i oposició ha beneficiat el municipi?

No, però la principal responsabilitat recau en l'equip de govern, que s'ha fet el sord amb totes les propostes sorgides del nostre partit. Tenia majoria absoluta i l'ha exercit tal qual, malgrat que se'ls ha advertit que hi havia accions que topaven amb la legalitat.

S'ha volgut aconseguir als jutjats allò que no es va assolir a les urnes?

Com a partit no hem presentat cap demanda contra el govern de CiU, però sí que ens hem vist obligats a denunciar a través dels plens i dels nostres butlletins aquelles decisions que crèiem que podien afectar Sant Cebrià. Era la nostra responsabilitat.

Què creu que ha fet malament el govern?

No treballar com calia fer-ho ni estar suficientment motivat. Un regidor en un poble petit és més que un càrrec, és un compromís personal, una vocació que demana molt de temps.

La crisi ha passat una factura més alta al municipi?

Ens ha afectat de ple i hem patit de valent per la incidència que tenien en els comptes les llicències d'obres, que han caigut en picat. Vam advertir el govern fa anys i, com sempre, no se'ns va voler escoltar.

El PSC va governar vuit anys amb CiU.

I en els comicis posteriors vam augmentar en nombre de vots perquè es va valorar la feina feta. Suposo que per això se'ns va deixar de banda el 2007. Nosaltres sí que ens vam posar a la seva disposició, però no vam obtenir resposta.

Què espera del 22 de maig?

Augmentar la representació i tornar al govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.