Política

“Crec en un ajuntament de consens”

entrebancs La nova cap de llista de CiU lamenta que la manca d'entesa i el clima de crispació que han marcat aquest mandat hagin afectat de ple la posada en marxa de projectes importants per al municipi, com ara el POUM o la biblioteca

Agafa el relleu de Manuel Mombiela i torna a la política activa després d'haver-hi estat com a regidora durant l'època de Francesc Pomés.

Sembla que hi haurà una remodelació intensa en la llista de CiU.

Intensa no, total. I el projecte també és completament diferents del que hi ha hagut fins ara, encara que volem aprofitar les idees vàlides que no s'han pogut resoldre.

Quin balanç fa del govern actual?

Crec que ha estat una mica decebedor. El clima de crispació ha marcat el mandat.

L'oposició tampoc no hi ha ajudat gaire.

Tampoc no hi ha ajudat gens. En un poble quan algú fa una llista per presentar-se a les eleccions ho fa amb el criteri de servir el poble, no de seguir les directrius de les sigles polítiques. Per això entenc que el teu primer deure és defensar el millor per als teus veïns, vingui del govern o de l'oposició. Ha faltat aquesta sintonia.

I què necessita Sant Pol?

Precisament la unió de forces per superar una situació de crisi molt greu. Que els grups que entrin al consistori puguin seure, parlar i treballar conjuntament.

El poble ha perdut oportunitats en aquests quatre anys?

Sí. La no entesa i els entrebancs ens han fet molt mal i han acabat afectant projectes importants, com ara la biblioteca o el POUM.

CiU contempla la política de pactes després del 22 de maig?

No tenim cap problema per parlar amb tothom. Crec en un ajuntament de consens.

En quins àmbits incidirà més la seva formació?

La gestió és bàsica. Gestió dels recursos municipals, del gran capital humà que tenim al consistori; del patrimoni local, de la promoció econòmica, de la mobilitat i del pla urbanístic, que ha de determinar el tipus de poble que volem. Tots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.