Política

Blasco diu que sobren funcionaris a la Ciutat de la Justícia de Castelló

El Consell atribueix la saturació dels jutjats a la nova organització judicial

Compromís denuncia que no s'ha contractat més personal per al nou jutjat de primera instància

El Consell assegura que “sobren” funcionaris a la ciutat de la Justícia de Castelló. Així ho afirma el conseller de Ciutadania i Solidaritat, Rafael Blasco, en resposta a la diputada de Compromís, Mónica Oltra, que havia preguntat per la saturació de les instal·lacions castellonenques. “La resposta del Consell, en boca de Rafael Blasco, és inequívoca: el problema és que hi sobren funcionaris, ja que, segons Blasco, per la nova organització judicial, es necessiten menys funcionaris i més jutges i secretaris judicials ”, afirma Oltra.

La diputada havia denunciat que la creació d'un nou jutjat de primera instància s'havia fet dotant-lo de treballadors d'altres jutjats de la mateixa ciutat, sense tindre en compte que els existents ja patien una manca de personal, cosa que provocava la saturació i lentitud a l'hora de tramitar tots els casos oberts.

Oltra preguntava si es pensava el Consell que la situació concreta de la Ciutat de la Justícia de Castelló permetia crear aquest jutjat sense contractar més personal i si pensaven prendre cap mesura per a superar el caos actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.