Política

Denuncien la inauguració de l'aeroport de Castelló davant la Junta Electoral

EUPV critica la utilització “partidista” i “propagandística” d'una infraestructura pública

L'acte està previst per al pròxim dia 25 de març, però l'aeròdrom no funcionarà fins a l'estiu

EUPV ha formalitzat en el registre de la Junta Electoral del País Valencià l'escrit de la queixa sobre la futura inauguració el 25 de març de l'aeroport de Castelló. La formació d'esquerres assegura que el PP inaugurarà l'aeroport sense tindre els permisos pertinents del Ministeri de Foment per operar, sense tindre clar el model de gestió, i sense tindre tancat cap acord ferm amb operadores. “L'únic objectiu d'aquest acte és la utilització partidista i propagandística per part de Carlos Fabra d'una infraestructura pagada per tots el valencians”, afirma la diputada Marina Albiol.

EUPV denuncia que el PP està utilitzant les institucions per a fer campanya electoral, fet que vulnera de “forma flagrant les normes democràtiques”, assegura Albiol. La diputada considera, que tot i que la inauguració es fa abans de la convocatòria legal electoral, l'acte vulnera l'esperit de la norma. “És una infraestructura que no entrarà en servei fins a després de les eleccions del pròxim 22 de maig”, recorda Albiol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.