Política

El Bloc de Dénia es queixa de la postura municipal

Denuncia una despreocupació absoluta de l'equip de govern respecte de l'aprovació dels pressupostos del 2011

El Grup Municipal Bloc lamenta la despreocupació de l'equip de govern de l'Ajuntament de Dénia en l'aprovació dels pressupostos de 2011 i, sobretot, la falta de comunicació amb els partits de l'oposició. El portaveu Josep Crespo es queixa de què l'alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, encara no li ha contestat les diferents preguntes que li va realitzar al darrer plenari.

Cal recordar que Crespo, en el plenari del 24 de febrer li va preguntar a l'alcaldessa si permetria que els pressupostos s'aprovaren sense necessitat de passar per plenari. Kringe li va contestar que respondria per escrit. El regidor nacionalista es va preocupar en el darrer plenari pel cost de l'informe sol·licitat a una empresa externa per comprovar la viabilitat d'aquestes accions i tampoc se li ha contestat encara.

Quasi un mes després d'aquest plenari, el Grup Municipal Bloc encara està esperant una resposta per part de l'alcaldessa del PP i el seu equip. “Si pretenen que junt amb els monuments fallers es cremen totes les males gestions que s'estan realitzant a l'Ajuntament, no ho consentirem”, ha declarat Crespo. El regidor considera que aquest comportament demostra una vegada més la feblesa en què es troba l'equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.