Política

montgat

El PSC fitxa l'exregidora d'Educació per CiU, Ana Ropero

Incorpora en el tercer lloc de la llista l'independent Marcos Eguiguren

Cabezudo no hi és i Navarro és 13è

El rumor corria pel poble des de feia uns quants dies i ahir finalment es va confirmar. Ana Ropero, la que en qualitat d'independent va ser regidora d'Educació en el grup municipal de CiU en el mandat 2003-2007, torna a la política municipal montgatina, enrolada ara en la nau del PSC. “Mai he amagat que amb qui més simpatitzo és amb les idees socialistes i ara se m'ha ofert una altra oportunitat per fer coses pel meu poble, el que sempre he volgut i el que molta gent m'estava demanant”, assegurava ahir Ropero moments abans que l'agrupació socialista aprovés la seva llista de candidats per a la cita del 22 de maig. Una llista en què, a banda del nom de Ropero –que anirà de número 5–, destaca un nom nou en el tercer lloc. Es tracta de l'independent Marcos Eguiguren, un economista i consultor financer que havia presidit l'associació veïnal Residencial Camí d'Alella. Una altra novetat és la protagonitzada per Ferran Pérez, resident al barri del Turó i vinculat durant un temps a l'AMPA de l'escola Marina.

A banda d'aquestes novetats, en la llista socialista destaquen una absència i una relegació, protagonitzades respectivament per l'actual regidora d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Policia, Eugènia Cabezudo, i pel regidor d'Hisenda, Joaquim Navarro. El fet que aquests dos regidors no repeteixin en els primers llocs de la llista, on sí que hi ha les regidores Núria Valero –que serà la número 2– i Cristina Ares –número 4– respon a dues casuístiques diferents. En el cas de Navarro, ell mateix ha demanat ser relegat en la llista –ocuparà el número 13– per motius laborals, ja que prefereix continuar vinculat a la seva feina privada, que ara li exigeix més dedicació. En canvi, en el cas de Cabezudo, algunes “diferències” haurien impedit que continués ocupant els llocs principals de la llista, que tanca Vicente Curto amb el número 17 i en la qual ell ni hi figura.

LA FRASE

La gent de la llista té il·lusió, està capacitada, i s'hi pot veure representat qualsevol veí del poble
Jordi Ràmia
cap de llista del psc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.