Política

El Consell va admetre sobrecostos en el Centre de Convencions de Castelló

Esquerra Unida critica Rambla, que ahir va assegurar que la Generalitat no acceptava excessos sobre allò pressupostat en les obres

La coordinadora d'Esquerra Unida, Marga Sanz, formació que va revelar les irregularitats en el contracte signat per la Generalitat amb l'arquitecte Santiago Calatrava per construir el Centre de Convencions de Castelló, ha criticat el vicepresident del Consell, Vicente Rambla, que ahir va assegurar que el govern de Camps no acceptava sobrecostos.

“Rambla es burla dels ciutadans i deixa amb el cul a l'aire al conseller Camps, qui confirmava fa mesos en les Corts Valencianes que el projecte del Centre de Convencions de Castelló havia augmentat en 40 milions d'euros del projecte original, al igual que ho va fer abans el secretari autonòmic, José Manuel Vela, a una pregunta formulada per Esquerra Unida en la comissió d'Economia. Sembla que ahir Rambla o no sabia matemàtiques o no sabia per on eixir”, ha criticat Sanz.

Com a prova, Esquerra Unida aporta una intervenció de Vela recollida al diari de sessions de les Corts sobre el Centre de Convencions: “L'únic que ha ocorregut ací és que s'ha dit: mire, jo anava a fer una obra que tenia uns metres i ara he decidit ampliar esta actuació i són tants metres. I el que costava 60 milions d'euros, ara en són 89,9. Això és l'únic que n'hi ha ací”, s'hi pot llegir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.