Política

PEP MASÓ

ALCALDE D'ARGENTONA

“La relació amb CiU ha estat honesta i franca”

sintonia L'alcalde destaca la bona entesa que ha tingut amb el seu soci de govern (CiU) en aquest mandat ronda de mataró Masó confia que podrà aturar l'execució del projecte

Pep Masó té el repte de revalidar l'alcaldia aconseguida per TxA el 2007. Assegura que aquest fet no va ser una sorpresa, i es mostra il·lusionat de poder repetir el triomf. No és amant de prometre grans projectes, ja que la seva prioritat és mirar de sortir de la crisi.

Pep Masó (TxA) va assolir l'alcaldia d'Argentona l'any 2007 en un pacte de govern amb CiU.

Afronta la reelecció com a alcalde. Es veu en condicions de revalidar-la?

Afrontem aquestes eleccions amb ganes, amb molta il·lusió i amb molt de respecte, ja que no es preveu un mandat fàcil per culpa de l'economia. Tot i això em veig en condicions de tornar a ser alcalde.

Va ser una sorpresa ser alcalde fa quatre anys?

No. Estàvem convençuts que TxA era l'únic projecte vàlid. Ara continua sent un projecte encara més vàlid a causa precisament de la situació global que ens afecta a tots.

Com valora aquest primer mandat amb CiU com a soci?

Molt positivament. La relació que hi ha hagut amb el soci de govern (CiU) ha sigut honesta i franca, i estem satisfets per la gran quantitat de projectes que hem pogut tirar endavant, que també s'han materialitzat gràcies a inversions estatals.

Què opina del paper que ha tingut l'oposició?

Crec que ha estat una oposició molt poc treballadora que s'ha dedicat a desgastar el govern en lloc de fer noves aportacions.

Destaqui algun èxit del seu govern.

La urbanització del carrer Gran, la recuperació de la font Picant, la urbanització de diversos veïnats i la posada en marxa de la Sala, entre altres coses.

Què li ha quedat per fer?

Trobar una bona sortida al tema de Can Doro, que ara està aturat, i tirar endavant el POUM. Aquest darrer aspecte ha de ser el fonament de tot. En l'àmbit urbanístic, Argentona encara té mancances.

Precisament un dels temes pendents és el de Can Doro.

Can Doro ha de ser un espai públic i s'ha estat treballant durant aquests anys amb l'actual propietat. Encara s'hi continuen mantenint relacions. Ens agradaria desencallar-ho abans d'acabar el mandat, però no serà fàcil.

Argentona, a més, s'ha vist afectada per la construcció de la ronda de Mataró. Com afrontarà aquest tema?

El que voldríem és que no s'executés la ronda de Mataró; primer per l'impacte mediambiental que arriba a tenir, i després perquè en el moment en què tinguem construïda aquesta infraestructura l'accés que actualment tenim per anar d'Argentona a Mataró i viceversa quedarà anul·lat. Lluitarem fins al final perquè no es construeixi.

Un desig per a Argentona?

Que els ciutadans sàpiguen escollir el millor govern per gestionar la millor Argentona del 2011 al 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.