Política

CASTELLAR DEL VALLÈS

Maria Antònia Puig és la gran novetat del PSC

La llista electoral del PSC a Castellar del Vallès aposta per la continuïtat, amb quatre dels actuals sis tinents d'alcalde en els primers llocs. Tot i això, la independent Maria Antònia Puig, directora de l'escola Sant Esteve, ocupa la quarta posició. Altres novetats són la presència d'Anna Maria Mármol, també independent i amb experiència en els camps de la formació i les noves tecnologies, en el novè lloc, i de Daniel Pérez (desè), Soraya Rodríguez (onzena) i Víctor Cuervo (tretzè), tots ells membres de la JSC.

Els actuals tinents d'alcalde Jordi Carcolé i Antònia Pérez, així com la regidora d'Igualtat i de Benestar Social i Salut, Mercè Giménez, ocupen els tres últims llocs com a reconeixement, després d'haver expressat la voluntat de no continuar. Així mateix, els suplents són tres membres històrics del PSC local: Pilar Llaquet, Enric Falgueras i Rosa Massot.

El segon lloc de la llista, encapçalada per Ignasi Giménez, és per a Glòria Massagué, regidora de Joventut, Gent Gran, i Cooperació i Voluntariat. Òscar Lomas ocupa el tercer lloc; Pepe González, el cinquè; Aleix Canalís, el sisè; Pepe Martínez, el setè, i Joan Creus, el vuitè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.