Política

EU pregunta pels avions de l'aeroport de Castelló

La formació posa en marxa la campanya “Aeroport de Castelló, on estan els avions?” amb motiu de la Magdalena

Esquerra Unida de Castelló ha posat en marxa l'habitual campanya de denúncia política que realitza amb motiu de les festes de la Magdalena. Enguany el lema triat és “Aeroport de Castelló, on estan els avions?”. “Volem fer una sàtira sobre la intenció del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, d'inaugurar l'aeroport —previst per a aquest divendres 25 de març— encara que no veurem cap avió fins d'ací a dos mesos”, explica la diputada de la formació, Marina Albiol.

La també candidata a les Corts argumenta que, malgrat tractar-se d'una campanya satírica i humorística de repartiment d'adhesius, la verdadera broma, “i molt pesada”, l'ha feta el president d'Aerocas, Carlos Fabra. “Ha arribat a un acord amb l'empresa concessionària que significa beneficis exclusius per al sector privat i una absoluta ruïna per al sector públic, que haurà d'assumir les pèrdues de l'aeroport”, indica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.