Política

montgat

ERC prescindeix de Calaf i fitxa De José

El fill de l'històric alcalde socialista ocupa el número 3 d'una llista en què ascendeix al número 2 Jordi Chimisanas

La militància montgatina d'Esquerra ja té definides les persones que concorreran a la llista electoral de les eleccions del 22-M, que encapçala com a alcaldable l'actual regidora d'Educació i Cultura, Rosa Funtané. La llista republicana té un ascens, un fitxatge i una baixa destacada. El primer d'aquests casos el protagonitza Jordi Chimisanas, president d'ERC a Montgat, que en els darrers comicis municipals va ocupar el desè lloc de la candidatura. Pel que fa a la novetat en la llista, es tracta de Claudi de José, fill de Pere de José, històric alcalde montgatí socialista. De José, vinculat al món associatiu i empresarial i al barri de les Mallorquines, és mestre artesà i ocuparà el tercer lloc de la llista, i ha aclarit que si s'ha decidit per fer aquest pas polític ha estat per “afinitat amb la manera d'ajudar el poble” que té Funtané i com a necessitat “d'involucrar-se i participar”, en lloc de criticar, en la millora de la vila, deixant de banda estrictes plantejaments ideològics.

La baixa destacada de la llista és la de l'actual regidor de Promoció Econòmica, Manel Calaf, que s'explica, en certa mesura, per les dificultats que tenia per compaginar la tasca municipal amb la seva dedicació laboral.

Pel que fa a la resta de la llista, la integren: Sara Corominas (4), Vicenç Torralba (5), Àlex Rosa (6), Assumpta Sabater –que el 2007 va ser número 3 i que ara ocuparà el 7–, Laura Ribot (8), Joan Boronat (9), Fernando Llerena (10), Núria Verdiell (11), Juan Ribot (12), Alba Hernández (13), Sònia Escoda (14), Joan Oliva (15), Carla Buenafuente (16) i Jordi Llimona (17). “Més que per noms, la llista destaca per l'equip”, ha apuntat Funtané.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.