Política

cubelles

El pla general, l'acord pendent del mandat

Més del 90% dels compromisos s'han assolit, segons el govern

El govern de Cubelles (PSC i ERC) va presentar la memòria de la gestió municipal feta entre el 2007 i enguany ahir, en una roda de premsa al Centre Social.

L'Ajuntament ha editat 7.000 exemplars d'una publicació que recull les actuacions realitzades, i que repartirà entre la ciutadania. El pla especial de reforma del nucli antic, la connexió del servei d'abastament d'aigua a la xarxa del Ter Llobregat o la convocatòria d'un concurs d'idees per construir una biblioteca són algunes de les accions realitzades durant el mandat. Entre els reptes no assolits hi ha el de la redacció d'un nou pla general, un projecte que va necessitar mesos de negociació amb l'oposició però que el govern en minoria no ha aconseguit aprovar.

L'alcaldessa, Maria Lluïsa Romero (PSC), va destacar ahir “la transparència i la participació que hi ha hagut amb la resta de grups polítics” i la millora del funcionament de l'administració local.

Romero va reconèixer que l'última etapa del govern després del trencament del pacte de CiU ha estat un procés “esgotador”, tenint en compte que cinc regidors han hagut d'assumir totes les responsabilitats municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.