Política

Montgat

El PSC dóna a conèixer la tasca feta en aquest mandat

L'alcalde i cap de llista destaca obres com ara la riera de Sant Jordi i l'estat “sanejat” dels comptes municipals

“Fins ara hem sabut fer. Ara cal fer saber”. Amb aquesta sentència pronunciada per l'alcalde i cap de llista socialista per a les eleccions municipals del 22 de maig, Jordi Ràmia, el PSC montgatí va celebrar ahir el primer acte després de l'elaboració de les llistes per a aquests comicis. Va ser, en la línia del que va afirmar Ràmia, per donar a conèixer “l'extraordinària” tasca feta pel govern en aquest mandat, format també per ERC i ICV-EUiA com a socis minoritaris. L'alcaldable socialista va repassar, així, projectes impulsats i enllestits per les àrees de govern dirigides pels regidors socialistes –com Urbanisme, Hisenda o Acció Social–, però també d'altres en mans republicanes –Educació– o ecosocialistes –com Sostenibilitat.

Pel que fa a les grans obres, el batlle montgatí va repassar els “nombrosos esforços” per canalitzar i urbanitzar la riera de Sant Jordi, la reforma integral “prioritària” al barri de les Costes o la rehabilitació de la Torre de Guaita. Va reconèixer l'error a l'hora de tramitar els permisos, va defensar la utilitat de les càmeres de videovigilància i es va vanar dels serveis socials prestats, com la multiplicació per tres de la teleassistència.

Ajuntament sanejat

El polític socialista, però, va detenir-se en l'aspecte econòmic per presumir de tenir “un ajuntament sanejat” gràcies a l'esforç conjunt d'un poble que va ser víctima de “decisions dures però necessàries”, al·ludint, sense referir-s'hi explícitament, al gran augment de l'IBI. L'ampliació de la plantilla policial per fer policia de proximitat, el soterrament de contenidors, la promoció de l'habitatge públic per ser “un dels pobles de Catalunya amb més pisos protegits per habitant” també van ser accions ressaltades. Quan va acabar l'acte, els assistents van ser convidats a estampar en un plafó les seves demandes de futur per al poble. La piscina municipal, projecte històricament reivindicat pels veïns, va encapçalar la llista de propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.