Política

opinió

Des de la Subdelegació...

Aquesta és una carta de comiat i d'agraïment. El primer d'abril cesso de les meves responsabilitats com a Subdelegada del Govern a Tarragona. El meu retorn a la política municipal n'és la raó. Torno a Reus, la ciutat on vaig iniciar la meva vida política, per formar part d'un projecte de futur.

Recordo el moment que vaig entrar per primer cop a la Subdelegació. Em ve a la memòria certa inquietud generada pel propi canvi i per la responsabilitat pròpia de les tasques que se m'encomanaven. Han passat quasi tres anys d'aquell moment i si hagués de definir quina és la tasca de la Subdelegació, la resumiria dient que és la representació del govern de l'Estat al territori, així com el trasllat de les inquietuds i les necessitats d'aquest als organismes de l'administració central. En definitiva, una feina al servei del ciutadà que ha representat per a mi un veritable orgull.

Durant tot aquest temps al capdavant de la Subdelegació m'han donat suport moltes persones, organismes i entitats als quals vull agrair el seu ajut, suport i col·laboració. Han estat anys d'un treball intens que no haurien estat possibles sense un gran equip de professionals amb els quals he dissenyat, de forma cohesionada, una estratègia conjunta per tal d'assolir els objectius que ens havíem marcat. Aquest esforç s'ha encaminat a obrir la Subdelegació a la societat i a reorganitzar el seu funcionament intern. En línies generals, s'han optimitzat els recursos humans i materials existents per tal de modernitzar la gestió administrativa.

Cal remarcar especialment la racionalització i reorganització assolida dels espais de l'administració general de l'Estat a Tarragona. Aquests canvis han garantit una millora dels serveis al ciutadà, així com unes condicions de treball millors per al servidor públic.

Voldria destacar també l'augment de la col·laboració entre les diverses administracions i la participació en el disseny de les infraestructures del territori que ens han de garantir una major competitivitat en el futur.

Vull acomiadar-me amb aquest escrit fent públic el meu reconeixement a les persones amb les quals he tingut l'oportunitat de compartir aquesta gran responsabilitat durant aquest període. A tots elles, el meu més sincer agraïment per la feina feta.

A partir d'ara, inicio una nova etapa també amb il·lusió i responsabilitat. Continuaré estant a disposició de tots els ciutadans i no escatimaré esforços per assolir els nous reptes de futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.