Política

Fabra “burla” la prohibició de visitar l'aeroport de Castelló

La companyia concessionària privada de la gestió de l'aeròdrom passa a assumir l'organització de les passejades

La junta electoral va suspendre les visites per incompliment de la llei

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha trobat una manera de “burlar” la prohibició expressa de la junta electoral d'organitzar visites guiades a l'aeroport de Castelló. Ara les passejades no les organitza l'empresa pública Aerocas, sinó l'empresa concessionària privada. El web d'Aerocas adreça a la pàgina web de la concessionària privada a tots aquells que volen participar en aquesta visita guiada. Allí, l'usuari troba informació sobre com concertar les passejades en els horaris i dies que va marcar Aerocas i insta a emplenar un qüestionari adjunt.

La junta va considerar que les visites incompleixen la llei electoral perquè suposen una forma de difusió dels poders públics. També van prohibir el repartiment dels fullets explicatius en què es lloa Carlos Fabra. Però el líder popular ja va advertir ahir els socialistes —denunciants davant l'ens electoral— que de res serviria la prohibició, ja que l'empresa privada tenia les mans lliures per a actuar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.