Política

EU denuncia España 2000 per col·locar una tanca publicitària feixista

“Falta trabajo, sobra inmigración” és la frase que pot llegir-se en el suport instal·lat a l'avinguda del Mar de Castelló

Insta la junta electoral i la fiscalia a actuar de forma immediata

Carmen Carreras, candidata d'EUPV a l'alcaldia de Castelló, i la diputada Marina Albiol han presentat una denuncia davant la fiscalia de Castelló i la junta electoral ja que consideren que la tanca publicitària d'Espanya 2000, situada a l'avinguda del Mar, amb el lema “Falta trabajo, sobra inmigración” és racista i xenòfoba.

Albiol ha assegurat que la tanca publicitària incompleix la llei electoral, ja que “des del dia que es van convocar les eleccions fins que comence la campanya electoral aquest tipus de propaganda està prohibida”.

La candidata Carreras insta la fiscalia a prendre mesures perquè desaparega aquest tipus de propaganda. “És intolerable que aquest partit d'ultradreta, que no respecta els drets humans més bàsics, actue amb total impunitat”, ha subratllat Carreras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.