Política

Albert Puig

Cap de llista de CiU a Celrà

“Apostem per una gestió de proximitat”

Albert Puig repeteix de cap de llista de CiU a Celrà. Ara és l'únic regidor de la seva formació a l'Ajuntament. Quins són els eixos principals de la seva proposta?

Basem la nostra proposta en el desenvolupament del municipi, la proximitat al ciutadà i l'eficàcia, el rigor i l'ensenyament. Són propostes per millorar la qualitat de vida del poble, segurament amb austeritat però pensant en el futur.

Propostes com ara...

Doncs, entre d'altres, subvencionar els llibres de text en un 80%, en col·laboració amb les associacions de mares i pares; potenciar el cos de vigilants cívics, perquè el ciutadà se senti protegit i es facin complir les normes; gestionar una piscina coberta per a Celrà, amb inversió de capital privat, i aconseguir que s'instal·li a Celrà el batxillerat de dansa.

Repetiria l'acord que tenen ara amb l'Entesa per governar?

El pacte ha estat molt bo. CiU va apostar perquè el poble no quedés aturat durant quatre anys. Nosaltres esperaríem la majoria, però amb tantes llistes crec que un pacte hi ha de ser i nosaltres no tanquem la porta a ningú.

Té preferències?

Volem escoltar propostes i, si coincidim, sumar esforços. Ara bé, el que tenim clar és que respectarem la llista més votada, de manera que no establirem aliances estranyes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.