Política

Rus rebutja estudiar l'accessibilitat al parc d'Ontinyent

El president de la Diputació va suggerir als discapacitats, que exigien un ascensor, que utilitzaren cordes

L'equip de govern del PP a la Diputació de València ha rebutjat, amb l'abstenció d'EU, la moció que havia presentat el Grup Socialista perquè els tècnics de la corporació provincial estudiaren “de forma immediata” l'obra del marge del riu Clariano d'Ontinyent per “adaptar-la a les persones amb mobilitat reduïda”.

Segons han explicat els populars, és “impossible fer accessible aquest projecte”. Per la seua banda, el portaveu dels socialistes, Rafael Rubio, considera que el PP no ha presentat cap informe dels tècnics que avale per escrit aquesta teoria, tal com reclamaven els socialistes en el seu escrit.

Cal recordar que durant la inauguració del parc recreatiu el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va suggerir als discapacitats que baixaren amb cordes, quan li van reclamar un ascensor per a accedir-hi.

El responsable socialista ha lamentat que el diputat popular de Medi ambient, Ernesto Sanjuán, “estiga orgullós“ d'aquesta obra perquè, segons ha assegurat en la comissió, creu que el projecte s'ha fet tan bé com era possible i “el problema l'han creat certes persones”.

De fet, segons Rubio, Sanjuán ha advertit en la comissió que prefereix que “puguen accedir-hi el 80 per cent dels veïns que ningú”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.