Política

Es presenta la candidatura de Compromís per Silla

Compromís-Bloc de Silla ha presentat la candidatura municipal, en el transcurs d'un sopar al saló de La Lírica, al que han assistit cent quaranta persones, militants, simpatitzants i invitats. La vetlada ha comptat amb la presència del secretari general del Bloc, Enric Morera. Al final del sopar, començaren les intervencions, intercalades amb la projecció dels espots publicitaris de la campanya, un dels quals el protagonitza Pau Domènech, fill de Benja i Raquel, en defensa de l'escola pública i gratuïta d'1 a 3 anys.

Al saló es respirava confiança, pel fet que totes les enquestes són prou bones per Compromís-Bloc i perquè totes coincideixen que no hi haurà cap majoria absoluta, cosa que pot deixar en mans d'aquest partit la configuració del proper govern municipal. Fins i tot, una enquesta a peu de carrer acabada de realitzar per l'alumnat de l'Institut Enric Valor dóna els mateixos percentatges que les enquestes més professionals, encarregades per socialistes i populars.

Començà les intervencions Anna Perpinyà, que tothom considera la revelació d'enguany. Es tracta d'una intrèpida marinera, incansable i eficaç, que ha donat un impuls decisiu a l'activisme de les dones, posant en marxa les Dones en Bloc que ja han dut a terme activitats sorprenents, com la bunyolada benèfica per a recaptar fons per al menjador social de la parròquia.

Joan Domènech, director de l'Institut Enric Valor i home d'una trajectòria professional exemplar, a més d'un veterà militant, afirmava que el Bloc és una garantia de salut democràtica, a més d'insistir en una de les virtuts que caracteritzen els nacionalistes de Silla, que qualificava de “gent compromesa i treballadora”.

Per la seua banda, el candidat a l'alcaldia Josep L. Melero començà referint-se al perill d'exclusió social de tants xiquets i xiquetes, a la terrible situació de la gent que no té més remei que rebuscar menjar pels contenidors, i de tants joves aturats i sumits en la desesperança. Vehementment, Melero insistia que ell no es resigna a veure la situació i a no fer res.

Finalment, tancà la vetlada Enric Morera, que repartí crítiques a dos bandes, a populars i a socialistes, amb tota mena d'anècdotes parlamentàries, la política sumptuària i malversadora del Consell i el fracàs de Camps i el PP, la manipulació de Canal 9, la corrupció de la política.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

L’Exèrcit israelià aprova “plans operatius” en plena tensió amb l’Iran i Hezbol·là

barcelona
política

El Jovent Republicà també dona un “sí crític” i confirma la investidura d’Illa

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca un aeròdrom ucraïnès preparat per a rebre els F-16

barcelona
argentina

L’Executiu reglamenta la llei estrella de Milei que redueix l’Estat

barcelona
política

El Consell de la República també qüestiona l’investidura d’Illa

barcelona
regne unit

Starmer promet el “pes de la llei” contra els responsables de la violència

barcelona
tribunals

Rebutgen amnistiar possibles delictes vinculats a subvencions de la Diputació de Barcelona

barcelona
europa

Bulgària s’encamina a les setenes eleccions generals en tres anys i mig

barcelona
europa

Alerta màxima a Grècia per un “possible atemptat” a un objectiu israelià

barcelona