Política

El Bloc de Dénia consulta les associacions

El candidat, Josep Crespo, ha mantingut diverses reunions associacions per tal d'elaborar les seues propostes

El candidat del BLOC de Dénia, Josep Crespo, s'ha entrevistat en els darrers mesos amb un gran ventall d'entitats locals de tots els àmbits, des de l'esportiu i cultural, a les associacions socials i acadèmiques. L'objectiu d'aquestes reunions és conéixer de primera mà quines són les necessitats de cada col·lectiu de la ciutat i estudiar la manera de satisfer les seues necessitats. Així, un dels pilars fonamentals del projecte municipal del BLOC serà escoltar la veu del ciutadà.

En paraules de Josep Crespo: “per al BLOC, el ciutadà és el protagonista i és amb ell amb qui s'ha de dialogar i a qui s'ha d'escoltar; aquesta és la nostra prioritat. El ciutadà també forma part del nostre projecte”.

El del BLOC és un projecte constructiu, que es va formant des de les necessitats dels ciutadans i fins a la definició de les solucions. Crespo creu que les seues propostes estan apartades de discussions estèrils i frontismes i és per això que deixa entreveure la política propera del BLOC que, confia en el ciutadà per construir una ciutat digna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.