Política

Amor diu que ha posat fi als “atropellaments” de Camps

La presidenta local del PP de Benidorm va abandonar ahir el partit després de quedar fora de la llista municipal

La zaplanista funda un nou partit per concórrer a les eleccions

La fins a ahir presidenta del PP de Benidorm, la zaplanista Gema Amor, que ha decidit abandonar aquest partit per a encapçalar una candidatura independent, ha assegurat que “calia posar fi als menyspreus i atropellaments del PP regional”.

En roda de premsa, Amor ha mostrat el seu rebuig “a la imposició del silenci” i “a la marginació de gent vàlida” que ha desenvolupat la direcció del PP a al País Valencià a localitats com ara Calp, Torrevella i La Vila Joiosa i també a Benidorm..

Amor va ser triada el passat 4 de febrer com a candidata a alcaldessa pel comitè local, però un dia després el comitè regional va rebutjar la proposta i va optar per Manuel Pérez Fenoll, candidat en les passades eleccions municipals i guanyador en les mateixes.

Amor no va ser inclosa finalment ahir en la llista municipal del PP a Benidorm ni com a simple aspirant a regidora.

“Ha estat un moment tremendament difícil en l'àmbit personal i polític”, ha manifestat Amor a l'hora de descriure la seua decisió d'abandonar les files populars per a encapçalar una candidatura sota les sigles Centre Democràtic Liberal (CDL).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.