Política

Compromís per la Pobla demana més transport

La coalició proposa un servei nocturn d'autobusos per als caps de setmana

Compromís per la Pobla Farnals considera que la ciutadania que viu a la platja, pateix una incomunicació molt gran amb el nucli urbà, perquè els autobusos que connecten les dues parts del poble acaben passades les quatre de la vesprada i després, fins al dia següent, ja no hi ha més servei.

La candidata a l'alcaldia de Bloc-Iniciativa-Verds: coalició municipal Compromís, Lola Martínez, explica que tots els ciutadans de la Pobla Farnals han de tindre un bon servei de transport públic, que comunique el municipi amb la part de la platja i assegura que “fins ara, sembla que la ciutadania de la platja siga de segona categoria, perquè si ha d'anar al centre a fer gestions, o els estudiants que van i venen, només ho poden fer fins a les quatre de la vesprada. A partir d'eixa hora, han d'agafar el cotxe amb les incomoditats que suposa i amb les conseqüències mediambientals que comporten les emissions de CO2 dels vehicles particulars”.

Així, tal i com han manifestat, si Bloc-Iniciativa-Verds: coalició municipal Compromís participen al pròxim equip de govern, diuen treballar per ampliar els horaris d'autobús que connecten el centre de la Pobla Farnals amb la platja, a més de proposar un servei nocturn que done cobertura tots els caps de setmana de l'any, ja que la zona de la platja és un àrea d'oci i molta gent podria emprar el transport públic i deixar el cotxe a casa per tal d'evitar agafar-lo per la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.