Política

Exigeixen l'anulació de la multa de 500.000 euros a Tele Elx

La Generalitat l'ha sancionada econòmicament i ha decretat el seu tancament per no tindre la llicència

EU denuncia que pateix la mateixa persecució que TV3

El cap de llista d'EUPV per Alacant, Lluís Torró, ha exigit a la Generalitat l'anul·lació de la multa de 500.000 euros a Tele Elx i la inclusió de l'emissora en l'espectre en l'espai de la TDT per a garantir la seua continuïtat.

Torró, ha fet una crida a la ciutadania per aturar el tancament de Tele Elx, ja que considera que es tracta d'“una persecució, per part de la Generalitat, d'aquells mitjans audiovisuals que no rendeixen servilisme a la doctrina cultural i informativa del PP”. Torró assegura que Tele Elx ha esdevingut “una nova TV3, la pròxima víctima de la Generalitat en una estratègia desproporcionada de silenciament dels mitjans independents”.

L'alcalde la població, el socialista Alejandro Soler, es va posicionar al costat de l'emissora local en conèixer la decisió administrativa. “Aquesta empresa ha rebut un tracte discriminatori i irregular i, per tant, ha de continuar lluitant per aconseguir la regularitat i la normalitat. A més, ha de denunciar la persecució que pateix, com haurien de fer tots els mitjans, que no volen sotmetre's als dictats de qui governa”, va declarar Soler.

Tele Elx, continua emetent, malgrat la sanció econòmica i el decret de tancament dictat per la Generalitat, per no haver obtingut la llicència obligatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.