Política

Els empresaris de Dénia ajunten tots els candidats

Les deficiències i necessitats del poble han centrat la major part de les intervencions

Els nacionalistes han demanat la unió de totes les forces polítiques a favor del poble

El conjunt de candidats i candidates a l'alcaldia de Dénia ha participat en una trobada informativa que ha organitzat l'Associació Multisectorial d'Empresaris de la Marina Alta al saló d'actes de la Cambra de Comerç d'aquesta localitat de la comarca de la Marina.

Els sis candidats dels partits amb representació a l'Ajuntament de Dénia han parlat de comunicacions, urbanisme, comerç, economia i turisme i han llançat les seues prioritats de govern davant els empresaris i els assistents a l'acte.

Cap destacar la intervenció del candidat del Bloc Nacionalista, Josep Crespo, que ha sabut donar solucions als diversos apartats en que s'ha dissenyat aquesta robada informativa i ha subratllat les propostes que el grup nacionalista de Dénia proposa per a millorar la qualitat de vida de la població.

En aquest sentit, ha defensat l'alliberament de l'autopista Ap-7, ha exposat la importància de potenciar l'activitat industrial a base de xicotetes i mitjanes empreses, ha deixat ben clar que el centre urbà de Dénia ha de ser el centre comercial i que la població ha de saber buscar l'activació d'altres barris. També ha accentuat la necessitat de desestacionalitzar el turisme i obrir-lo a la cultura, a la gastronomia i al patrimoni.

En la seua intervenció no ha oblidat aspectes tan importants com l'educació, la sanitat i ha demanat al conjunt de forces polítiques que s'hi centren per fer una Dénia amb futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.