Política

CASTELLAR

CiU aposta per cohesionar el nucli urbà i les urbanitzacions

El candidat de CiU a Castellar del Vallès, Josep Carreras, va presentar el programa electoral aquest diumenge a Sant Feliu del Racó, i va palesar la seva aposta per trencar totes les barreres entre el nucli urbà i les urbanitzacions del municipi. “Tenim l'absoluta convicció que s'han de donar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Castellar”, va afirmar Carreras, que es va mostrar convençut de tenir la fórmula de la cohesió en cas de guanyar les eleccions. Tot i això, l'alcaldable va alertar que, atès el context actual, s'ha de mirar permanentment cap a l'economia perquè, “si no, l'Ajuntament no podrà donar serveis”. “Hem de donar una empenta a la política local, tot deixant de banda el petonet i la falta de transparència, i apostar per un canvi positiu”, hi va afegir.

Durant el discurs, Carreras va mostrar-se preocupat pel fet que “l'equip de govern actual és amant del dèficit”, i va aclarir les seves prioritats: “Avaluar correctament els ingressos, prioritzar les despeses i no estirar més el braç que la màniga”. També va carregar contra l'aprovació de les ARE, que acabaran suposant la pèrdua del camp de futbol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.