Política

ANTONI BELDA VALERO

CANDIDAT DEL PARTIT POPULAR

“Hem complit amb el 80% del nostre programa”

Per a la nova legislatura el PP proposa austeritat i desenvolupament de projectes a base de suport de les institucions autonòmiques i estatals

Torna a presentar-se com a candidat del PP a l'alcaldia de Banyeres de Mariola.

—Quina valoració fa de la legislatura que ara finalitza?

—La valoració és altament positiva perquè al llarg dels quatres anys, hem treballat i creiem que el resultat de la suma és molt bona pels interessos de Banyeres, millorant les infraestructures viàries (asfaltat de més de 40 carrers), educatives (ampliació en dos aules de l'Escoleta Infantil), esportives (camp de futbol de gespa artificial, construcció d'una pista de tennis, dos de pàdel, pista polivalent, vestidors pavelló cobert), remodelació de la plaça Juan Bta. Doménech, entrada a Banyeres, dipòsit d'aigua... Hem complit amb el 80% del nostre programa electoral i per això en l'equip de govern del PP n'estem molt satisfets.

—Definisca quins han sigut, els moments brillants i foscos de la legislatura que conclou.

—Els moments millors de qualsevol legislatura sempre són les inauguracions dels projectes que aconseguixes portar a terme, com per exemple el dia de la col·locació de la primera pedra i el dia de la inauguració del projecte d'entrada a Banyeres, que ha sigut el projecte estrella de l'equip de govern en aquests quatre anys i que tants maldecaps ens ha donat; o el dia de la inauguració del camp de gespa artificial tan desitjat pels esportistes. Els moments dificultosos s'obliden quan has aconseguit fer realitat els projectes.

—Quina és la proposta més important del seu partit?

—Estem preparant el programa electoral que mostrarem als ciutadans per a la pròxima legislatura que, a causa de la crisi econòmica que travessem i que afecta les institucions com ara la Generalitat o la Diputació, serà de gran austeritat. Haurem de treballar encara més amb les institucions per a tractar de realitzar projectes via subvencions.

—Pensa que s'ha de regenerar la política local de la seua localitat?

—Crec sincerament que els relleus generacionals en la política local es realitzen espontàniament. Només cal veure la composició de la corporació municipal en què hi ha regidors d'entre 25 i 70 anys. Al llarg d'aquesta legislatura i dins de les posicions de cada partit que componen el consistori municipal, no hi ha hagut discrepàncies importants, per la qual cosa aquests quatre anys han transcorregut en un ambient de normalitat institucional.

—En quina mesura la política estatal i valenciana condicionen la política local?

—Per a mi, com a candidat del PP a Banyeres, el president provincial és José Joaquín Ripoll. El meu president autonòmic és Francisco Camps i el president nacional és Mariano Rajoy, i el meu lema és que som banyeristes que treballem en i per a Banyeres dins de les directrius del PP.

—Quina valoració fa dels seus contrincants polítics a la seua localitat?

—No entraré a valorar els líders d'altres partits polítics, estem en democràcia i si els seus partits han confiat en ells és perquè se suposa que són els millors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.