Política

El Bloc de Dénia potenciarà les zones verdes

Critiquen el Pla General proposat per l'actual equip de govern i proposen un creixement compacte per a la ciutat

L'ús de les energies renovables està entre les seues propostes

El BLOC de Dénia ha presentat les propostes en matèria de Medi Ambient que inclou en el seu programa electoral per a les Eleccions Municipals del 22 de maig. El candidat del Bloc de Dénia, Josep Crespo, i Vicent Balaguer, membre històric d'aquest col·lectiu han explicat en roda de premsa aquest matí que aquesta formació política sempre ha sigut i serà sinònim de Medi Ambient.

El candidat a l'alcaldia de Dénia, Josep Crespo, ha recalcat la importància que té el Medi Ambient en la política del Bloc i ha assegurat que aquesta formació ha treballat sempre pel paisatge i el territori. A partir d'aquesta premissa, Crespo ha introduït les principals propostes de cara a les eleccions municipals.

Així, en primer lloc ha parlat del Pla General proposat per l'actual equip de govern i ha assegurat que “és una proposta especulativa i degradadora del territori que desprotegeix l'agricultura i el nostre paisatge i des del Bloc apostem per un model de creixement molt més compacte, des del centre urbà i radial, per tal que no augmente les despeses i que dote de serveis sanitaris i educatius la ciutat, protegint el comerç i que ens ajude a mantenir l'encant que té Dénia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.