Política

canet de mar

L'Entesa aposta per la cultura i el turisme

El candidat de l'Entesa, Eduard Canet, va presentar ahir el programa entorn d'un dels seus eixos, Un canvi necessari per Canet. L'aposta de la formació que suma per ICV és potenciar el patrimoni cultural i el turisme. És per això que Canet va parlar de finalitzar la transformació pendent per tenir el teatre de l'Odeón, com també la tasca d'investigació del gènere de punt que es porta a terme des de l'escola universitària.

El cap de llista de l'Entesa va parlar del projecte de tirar endavant la unió de tots els pobles de la vall de la Vallalta i els dos Arenys per mancomunar serveis. Segons Canet, aquesta seria una bona opció per estalviar en la gestió municipal, i també per potenciar un consorci de turisme de tots aquests pobles. L'Entesa vol que els atractius, tant en patrimoni natural com arquitectònic que té el municipi, puguin arrossegar turistes de les zones hoteleres de l'Alt Maresme. A l'acte, que va tenir lloc a la sala de plens, el candidat va respondre al públic que està obert a qualsevol pacte sempre que es posin d'acord en el programa d'esquerres.

e.f.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.