Política

CiU de Sant Hilari veu el turisme com un antídot contra la crisi

L'aigua termal i l'esport són els eixos per ser una destinació de referència

L'alcaldable de CiU de Sant Hilari, Robert Fauria, ha presentat els eixos del seu programa electoral, amb el qual pretén “tornar a situar Sant Hilari com a referent dels municipis de turisme d'aigua i esportiu”. Una de les propostes de futur és potenciar el turisme de natura i de salut, aprofitant que el municipi té aigua termal. Potenciar aquest aspecte és, per CiU, una bona eina per sortir de l'actual situació de crisi.

Un altre factor que la candidatura convergent vol tenir en compte és la gestió integral de l'aigua. Fauria considera que “l'aigua és una oportunitat” i en aquest sentit es compromet a crear una empresa mixta (pública i privada) per fer una gestió més eficient d'aquest bé. D'altra banda, pel que fa a l'àrea d'atenció a les persones, Fauria anuncia la creació d'un centre d'innovació social per a la salut i el benestar. I és que, per la candidatura convergent “la demanda de nous serveis relacionats amb l'atenció a les persones es pot convertir en una oportunitat de generar ocupació de qualitat i per a la dinamització i creació de noves empreses”.

Finalment, el programa de la llista que encapçala Fauria també inclou polítiques d'ajut a les persones i propostes d'urbanisme local, entre altres coses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.