Política

argentona

CiU vol la cessió d'ús del casal Puig i Cadafalch

El seu candidat, Ferran Armengol, es mostra convençut d'aconseguir-ho

CiU d'Argentona vol aconseguir la cessió d'ús del casal Puig i Cadafalch en el proper mandat. De fet, el seu candidat, Ferran Armengol, es va mostrar convençut de poder-ho assolir en una conferència que va pronunciar dimarts al Saló de Pedra d'Argentona. En aquest àmbit, Armengol es va mostrar optimista amb vista a poder arribar a un acord amb la propietat de l'immoble –catalogat com a bé cultural d'interès nacional– perquè el cedeixi a l'Ajuntament i juntament amb altres administracions puguin passar a reformar-lo, ja que actualment està en molt mal estat de conservació. El candidat convergent a més, va afegir que un cop s'hagi obtingut la cessió d'ús “es buscarà el consens necessari amb les altres forces polítiques per prioritzar els diners per rehabilitar la casa, que hauran de sortir d'altres projectes”. De fet, en l'apartat cultural, CiU d'Argentona vol convertir el poble en un “motor”. Per això, la federació vol potenciar equipaments com –a banda del casal Puig i Cadafalch– la Casa Gòtica, la Sala o el Museu del Càntir.

Desencallar els projectes de Can Doro o de la Velcro, reduir l'endeutament de l'Ajuntament o buscar una empresa que faci l'aparcament a la plaça Nova són altres prioritats de CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.