Política

DELTEBRE

CiU denuncia les pintades contra Domingo Alcalà

El final de campanya s'està escalfant a Deltebre, on ahir al matí van aparèixer unes pintades contra el número 4 de la llista de CiU, Domingo Alcalà. “Traïdor” i “Mor-te” són els missatges que es podien llegir al cementiri municipal, a l'església de Jesús i Maria, al camp de futbol de l'Aube i a la façana de la casa dels pares del candidat. Alcalà era fins fa un mes i mig regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Deltebre, però va decidir plegar d'ERC i incorporar-se a la llista de Lluís Soler. CiU de Deltebre va denunciar les pintades i atacs contra el membre de la seua llista als Mossos d'Esquadra i va condemnar els fets. “Són una mostra més d'allò que no es pot fer en política i d'allò que malauradament passa a Deltebre”, va dir Soler, que ha demanat als Mossos que intensifiquen la vigilància a Deltebre. També dilluns van aparèixer unes pintades contra l'alcalde de Deltebre, el republicà Gervasi Aspa, en unes casetes dels arrossars. “Gervasi, mal pagador”, es podia llegir.

D'altra banda, l'alcaldable de CiU ha fet públic que no pactarà amb Gervasi Aspa després de les eleccions i ha reclamat al candidat del PSC que digui si ell ho farà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.