Política

tiana

Muñoz només repetirà pacte si CiU rebutja les retallades

El candidat de Gent diu que voldria un soci “bel·ligerant” en contra de les mesures del president Mas

L'alcalde i cap de llista de Gent a l'alcaldia de Tiana es considera un “seriós aspirant a guanyar” les eleccions municipals del proper diumenge, perquè, al seu parer, “som la garantia de consolidar un projecte de futur per a Tiana”. “No som una imatge fotogràfica, tenim un programa avançat”, diu. El candidat augura uns bons resultats i en el seu escenari de possibles pactes postelectorals hi són “tots” els partits. “La ideologia tendeix a difuminar-se en unes municipals”, assegura.

No obstant això, Muñoz deixa clar que el fins ara soci de govern, CiU, haurà de ser “bel·ligerant” contra les retallades que ha plantejat el govern de la Generalitat si vol repetir el pacte, en cas de sumar. “Si Gent té possibilitats de governar serà bel·ligerant. No concedirà cap retrocés en educació, cultura, medi ambient, ni serveis socials”, assegura. Muñoz, que reconeix haver tingut “dificultats” amb CiU en determinats temes durant aquests quatre anys, creu que el partit més votat el proper diumenge haurà de liderar les converses per intentar formar govern. “Respectarem que qui guanyi diumenge, sigui el primer a moure fitxa”, apunta. El cap de llista diu, però, que si Gent no és el més votat, passat els primers dies, iniciarà una ronda de contactes per ser en el futur equip de govern de Tiana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.