Política

vilanova i la geltrú

El PSC desdoblarà la ronda Ibèrica cap als barris de Molí de Vent i Aragai

L'acabament de la ronda Ibèrica s'afegeix al compromís per remodelar el pas sota la via del carrer Llibertat

El candidat es reuneix amb les dones del partit

El candidat del PSC a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, s'ha compromès a impulsar en el proper mandat el desdoblament de la ronda Ibèrica, a continuació de la carretera de l'Arboç, que és on es va acabar la intervenció de fa uns anys. Aquella obra, segons el PSC, va permetre guanyar en seguretat per a vianants, la millora de l'espai públic i la mobilitat entre la plaça de la Moixiganga i la carretera de l'Arboç.

L'acabament de la ronda Ibèrica permetria donar una nova mobilitat als barris de l'Aragai i el Molí de Vent, i precisament ha anunciat aquesta actuació en una reunió amb els veïns d'aquesta zona. Elena diu que cal acabar de completar als trams de la ronda que encara queden pendents, així com arranjar el seu entorn. Aquest anunci s'afegeix a un altre compromís per remodelar el pas sota la via del tren del carrer de la Llibertat per fer-lo més ample i adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest projecte, des del PSC es planteja com un impuls al comerç de la zona. Amb referència al barri del Molí de Vent, el candidat socialista ha explicat als veïns que en el proper mandat faran la reforma de la bosquina de Mas Seró i la reforma del parc de la Quadra d'Enveja.

Elena tanca avui la campanya amb una visita al barri de Sant Joan i amb la tradicional festa de final de campanya a la plaça Xoriguer, a partir de les 20 hores.

LES FRASES

La necessitat d'invertir a l'espai públic vol dir que cap barri se senti al marge de Vilanova
Joan Ignasi Elena
alcaldable del psc a vilanova i la geltrú
El desdoblament acabarà de lligar la mobilitat al barri i la ciutat i suposarà la reforma dels accessos i l'entorn de la ronda

Elena rep el suport de les dones del PSC

Un grup de dones de diferents àmbits van donar suport ahir al vespre al candidat socialista i li van demanar un compromís per la igualtat en el proper mandat. En un manifest, les dones reclamen mantenir el compromís per l'Espai d'Equitat, millorar la conciliació familiar i laboral, facilitar l'accés a la feina de les dones a través de la formació i recuperar la memòria històrica femenina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.