Política

Fernández Díaz crida a la màxima participació

Assegura que avui l'únic protagonista en una jornada electoral són els votants i el seu exercici del vot

Preguntat per les acampades ha assegurat que avui no són protagonistes

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat aquest diumenge que “Barcelona decideix avui el seu futur i ho fa com es fa en democràcia amb el vot i les urnes”.

En aquest context i després de votar al Col·legi Pau Romeva al districte de Les Corts a les onze del matí, acompanyat per la seva dona i la seva filla petita, el dirigent dels populars de Barcelona ha fet una crida a votar, ja que “l'important a la màxima participació per aconseguir la millor Barcelona, la que estimem i la que desitgem”.

Preguntat per les acampades que segueixen a Barcelona i a tot l'Estat, Fernández Díaz ha assegurat que “avui l'únic protagonista en una jornada electoral són els votants i el seu exercici del vot”. Ha reiterat que “s'ha de deixar que avui l'únic que ha d'importar és que es faci amb tota normalitat” i s'ha mostrat segur que així serà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.