Política

PERE ESPINET

NOU ALCALDE D'ANGLÈS

“És prioritari poder pagar les nòmines dels funcionaris”

Manarà sol a Anglès?

Lògicament, PAU manarà en solitari, ja que com a independents tampoc depenem de ningú. No hi ha cap formació política que ens pugui exigir res.

Quina és la prioritat més urgent del nou govern?

Poder pagar les nòmines dels funcionaris. Això per a nosaltres és totalment prioritari.

Ara no es pot?

Estem en una situació molt delicada. Pensi que no podem anar a comprar amb diners a les mans ni tan sols el material bàsic perquè ningú fia. Tenim un dèficit de nou milions d'euros, la qual cosa es tradueix en què cada dia hem de pagar entre interessos i amortitzacions 2.865 euros.

Tindrà dedicació exclusiva com a alcalde?

No. cada dia hi haurà algun dels vuit regidors a l'Ajuntament tant al matí com a la tarda. A més de les cinc persones que no han obtingut regidoria, que també ens donaran un cop de mà. A més, els pagarem amb els diners que ens pertoquen, la qual cosa vol dir que en els pressupostos que farem no es destinarà ni un sol euro a pagar nous sous. Jo mateix he decidit rebaixar-me el sou en un cinquanta per cent per fer front a aquestes despeses.

I pel que fa a urbanisme, què els queda pendent?

Tenim el pla de barris, del qual només hi ha els projectes redactats. Si la Generalitat ens dóna el que pertoca el tirarem endavant, igual que el pla d'obres i serveis. Si no ho fan, estem disposats a arribar fins a la Unió Europea perquè compleixin les seves promeses. Amb això, no estem casats amb ningú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.