Política

constantí

El PSC vol crear “un equip ampli i de consens”

Les converses per tancar un acord de govern a Constantí es poden allargar. Cristobal Ramírez (PSC) ha renovat la confiança dels electors, amb cinc dels tretze regidors que conformen el ple. Un resultat amb més d'una interpretació. L'electorat no hauria valorat la gestió del govern format pels grups que van fomentar la moció (ERC i CiU), que repeteixen amb tres regidors cadascun. Tanmateix, el regidor socialista trànsfuga Josep Pere Plana no ha aconseguit representació amb la candidatura independent amb què aspirava a l'alcaldia. En aquest context apareix ICV-EUiA-E, que creix en dos punts els resultats del 2007 i situa un regidor al ple.

Cristobal Ramírez reconeix que la situació és complicada i es farà difícil de sumar voluntats. En aquest sentit, reprendrà l'oferta que va fer fa dos anys i que va ser refusada perquè ja es gestava la moció en contra seu. Constituir un govern fort, amb la major part de les forces amb representació, “un equip ampli i de consens”, comentava ahir i que considera que és el millor pel “moment de crisi econòmica que es viu a Constantí”. Aquesta setmana obrirà les converses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.