Política

Carme Jàvega aconsegueix l'alcaldia d'Aldaia

El dissabte 11 de juny, la candidata popular a l'alcaldia d'Aldaia, esdevindrà la primera alcaldessa del PP en aquesta municipalitat de l'Horta Sud, després de 32 anys d'administració socialista.

Des d'aleshores, Carme Jàvega serà l'alcaldessa del poble, després d'haver aconseguit la majoria absoluta amb 11 regidors del PP, front als 8 del PSOE i un regidor per a Esquerra Unida i un altre de Compromís.

Jàvega s'ha mostrat molt satisfeta de la campanya electoral i ha manifestat la intenció de comptar amb tots els aldaiers i aldaieres. Aquesta voluntat la resum en una frase que ha començat a rodar per la localitat: “A partir de l'onze de juny, tots serem alcaldes”. Aquest pensament tanca la idea que ha manifestat la candidata en campanya electoral i que ha quallat entre la ciutadania, en el sentit que durant molt de temps “l'Ajuntament ha romàs massa temps tancat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.