Política

La Pobla de Mafumet

“El secret és aixecar-se una hora abans”

La composició del ple de la Pobla de Mafumet ha crescut en dos regidors i Joan Maria Sardà (CiU) n'ha absorbit l'increment. El grup municipal de CiU passa de tenir set edils a tenir-ne nou i se'n queden un Aire Nou-PM (AM-PM) i Junts per la Pobla (JxP-AM). Sardà es mostra satisfet, sobretot, del 70% de la població que va exercir el vot. “Esperes que es valori la feina que has fet però no se sap mai quina serà la resposta”, diu.

Alcalde des de 1995, des de dilluns afronta el quart mandat en majoria absoluta. El secret, com revela, “és aixecar-se una hora abans que la resta i anar a dormir una hora més tard”, i també “guanyar-se la confiança a base d'anys”. “Les coses –com fa veure– no es fan soles”. La situació econòmica actual deixarà empremta en el mandat, respecte al qual explica: “El nostre objectiu seran les persones. [Si bé en els mandats passats] Hem fet moltes obres, i en aquests quatre anys que obrim el nostre eix primordial seran els ciutadans; [ara] hem de pensar com es pot formar la gent que es troba a l'atur perquè es puguin inserir al món laboral”.

I.M.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.