Política

sant andreu de llavaneres

Graupera aposta per pactar amb el PP i el PSC

L'alcaldable de CiU considera que l'acord possibilitaria “un govern fort i estable”

La formació del pròxim govern municipal de Sant Andreu de Llavaneres comença a prendre forma. Després de les primeres reunions amb les diverses forces polítiques, el cap de llista de la força més votada, Bernat Graupera (CiU), va apostar per la formació “d'un govern fort” que inclouria –a banda dels convergents– el PP i el PSC. De fet, aritmèticament CiU en tindria prou amb els tres regidors populars per poder governar amb majoria, però, segons va explicar el mateix Graupera, des de les files nacionalistes es valora el “tarannà” de la candidata socialista, Carmen Bastida. “Se li va oferir entrar en el govern, ja que el PSC –des de l'oposició– sempre ha sumat i pot aportar bona feina en aquests anys complicats”, va argumentar Graupera.

Això sí, l'alcaldable convergent va voler supeditar qualsevol mena de pacte a allò que decideixi el grup de treball de CiU.

ERC, a l'oposició

Per la seva banda, el segon partit més votat a Sant Andreu de Llavaneres –ERC– ja va anunciar la seva decisió de quedar-se a la oposició en aquest pròxim mandat. El regidor republicà, Albert Sala, va explicar que va ser l'assemblea local del partit la que, per unanimitat, va prendre aquesta decisió.

“Som la segona força política al poble i això és una responsabilitat gran”, va afirmar Sala, que hi va afegir que “s'han explorat totes les opcions possibles”. El republicà, però, va dir que ERC farà una oposició “dialogant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.