Política

cabrera de mar

L'alcaldia, principal escull per l'acord entre GxC i CiU

L'alcaldia de Cabrera de Mar és, a hores d'ara, el principal escull per a la reedició del govern entre els independents de GxC i CiU, segons ha manifestat la federació nacionalista. El seu candidat, Jordi Mir, va defensar l'acord entre les dues formacions “ja que els vots del poble així ho mostren”. De fet, tots dos partits van aconseguir el mateix nombre de regidors –3– tot i que GxC va aconseguir més vots. És aquí on el cap de llista per CiU vol fer valer els seus resultats i creu que l'alcaldia hauria de tornar a ser compartida. “Estem disposats fins i tot que el repartiment no sigui equitatiu”, va explicar Mir. En aquest sentit, CiU es mostraria disposada a arribar a cedir l'alcaldia a GxC durant tres anys.

Des de la federació nacionalista, a més, es considera una mesura “excessiva i desproporcionada d'acord amb els resultats electorals” la condició manifestada pel candidat de GxC, Joan Vilà, de tenir l'alcaldia tots quatre anys per poder materialitzar el pacte. En aquest sentit, Mir va explicar que CiU també està tenint converses amb d'altres partits, com ara ERC o la formació Alternativa Independent Cabrera de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.