Política

sant vicenç de montalt

Llum verd al PSC perquè entri al govern de CiU

L'assemblea local socialista hi va donar el vistiplau després que s'imposés el sí en la segona votació i aquest fet permetria reeditar el pacte del mandat anterior

A CiU de Sant Vicenç de Montalt només li fa falta el suport d'un sol regidor d'una altra força per poder governar amb majoria. Doncs, en aquest sentit, l'assemblea local del PSC va aprovar que el seu únic edil, Lluís Bisbal, opti a fer un possible pacte de govern amb la federació nacionalista. De fet, van caldre dues votacions de l'assemblea socialista, ja que en la primera hi va haver un empat tècnic entre els partidaris de pactar i els que no.

Va ser finalment en una segona ronda quan l'òrgan va aprovar per 11 vots a favor i 8 en contra donar llum verd a l'entrada del PSC al govern local. Si finalment prospera aquest acord, es reeditaria el pacte amb el qual es va acabar el mandat passat, ja que l'aleshores cap de files de l'altre soci de govern, Amadeu Clofent (AxSV), serà regidor dins les files de CiU.

“Estic content amb aquest decisió, perquè els programes de les dues formacions són molt semblants”, va manifestar el regidor socialista, Lluís Bisbal, que va puntualitzar que ara s'espera el vistiplau de CiU per formalitzar l'acord. El cap de llista del PSC a més va valorar molt positivament el pacte anterior. “L'experiència de govern va ser molt bona i es van tirar endavant molt punts importants pel poble com el nou planejament urbanístic, el pressupost, i la zona d'equipaments de Can Boada”, va expressar Bisbal. El socialista va avançar que no es posarà cap condició a CiU alhora d'assumir quota de poder, però no va amagar la seva voluntat de continuar portant alguna de les regidories que ostentava fins ara com la de Gestió Econòmica. “Si es pot governar i fer feina, millor”, va reblar Bisbal.

LA FRASE

Estic content amb aquesta decisió, ja que els programes de les dues formacions són molt semblants
Lluís Bisbal
candidat del psc a sant vicenç de montalt

Martínez es “congratula” per la decisió

El cap de llista de CiU, i candidat a revalidar l'alcaldia, Miquel Àngel Martínez, va mostrar la seva satisfacció arran de l'anunci del PSC per entrar en un possible govern amb ells. “A nivell personal, em congratulo per la decisió, ja que les nostres relacions en el pacte anterior van ser excel·lents”, va afirmar. Tot i això, l'alcaldable convergent va assegurar que la decisió d'acceptar el PSC es prendrà en una assemblea de CiU prevista per avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.