Política

Els indignats es fan presents a Silla

L'assemblea local ha decidit concentrar-se cada dijous i repnesar les accions que han de realitzar-se a la població

Dijous passat a les vuit de la vesprada es va celebrar la primera concentració dels “indignats” sillers a la plaça del Mercat Vell de Silla, a l'aixopluc de l'olivera, seguint l'estratègia acordada pels també indignats de la plaça de l'Ajuntament de València, de fer extensiva la protesta arreu dels pobles i ciutats del nostre país. La concentració fou convocada mitjançant les xarxes socials, per una colla de joves activistes locals, que des del primer moment han participat a la concentració de València i aplegaren unes dues-centes cinquanta persones d'edat i procedència molt diverses.

Acte seguit i de manera molt improvisada, se celebrà una assemblea en la qual es feren diverses propostes d'acció contra les pràctiques habituals dels polítics; també es feren propostes de comunicació entre els assistents, i de passos a seguir en el futur, entre els quals s'hna proposat tornar a convocar concentració i assemblea cada dijous a la mateixa hora i al mateix lloc. A l'acte assistiren destacats representants d'organitzacions ciutadanes i dels partits polítics i sindicats de l'esquerra, encara que, amb una actitud d'estricte respecte, la major part es limitaren a escoltar les diverses propostes dels ciutadans que hi intervenien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.