Política

ERC i ICV repeteixen el pacte a Vall-llobrega

Els grups d'ERC –3 regidors– i ICV –1 regidor– de Vall-llobrega han acordat repetir el pacte de govern, com fa 4 anys. Les dues formacions justifiquen el pacte, i encara més quan CiU –3 regidors– havia ofert a ERC l'alcaldia pels 4 anys per tornar a garantir la governabilitat i estabilitat del municipi. Per Esquerra sempre ha estat ICV la primera opció, i encara més quan ha estat la llista més votada, a part de recordar el gran nombre de subvencions en aquest mandat.

Segons el nou pacte, ICV tindrà l'alcaldia els tres primers anys i ERC, l'últim. ERC també tindrà la primera tinència d'alcaldia els tres primers anys i les àrees de Brigada Municipal, Serveis Públics i Obra Pública els quatre anys de mandat. Així, el candidat d'ICV, Rufino Guirado, serà alcalde els pròxims tres anys, mentre que l'últim no ho serà el candidat d'ERC, Joaquim Esteva, que ha decidit renunciar al càrrec, sinó el segon, Vicenç Cebrià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.