Política

premià de dalt

Baliarda (CiU) tanca un acord de govern amb el PP

Els populars tindran les carteres d'Obres, Governació i Medi Ambient

El PP continuarà al govern de Premià de Dalt els pròxims quatre anys si es compleix el pacte al qual van arribar ahir CiU i membres de la candidatura popular. Després d'haver estat temptats pel PSC, que volia fer un govern per deixar CiU a l'oposició, Adolfo Trobalón i Antonio Mateos han decidit que dissabte donaran el seu vot a Joan Baliarda (CiU), que d'aquesta manera s'assegura deu vots dels disset que conformen el ple.

Fruit d'aquest pacte, Trobalón serà el tercer tinent d'alcalde i dirigirà carteres com ara les d'Obres i Governació mentre que Mateos es quedarà la regidoria de Medi Ambient. Serà el tercer mandat consecutiu que nacionalistes i populars coincidiran en el govern de Premià de Dalt, sempre amb Baliarda com a alcalde. Tot i això, el cap de llista de CiU destaca que en els pròxims dies es reunirà amb representants d'ERC perquè s'uneixin a l'executiu local. De fet, l'actual govern en funcions està format per aquestes tres forces: CiU, ERC i el PP. Baliarda assegura també que intentarà que Solidaritat per la Independència entri al govern. “Volem un govern ampli que doni estabilitat suficient al municipi”, explica l'alcalde, que hi afegeix que les negociacions podrien continuar més enllà del ple d'investidura de dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.