Política

El Bloc de Dénia aposta pel diàleg i el consens polític

La coalició nacionalista ha signat un comunicat conjunt amb el PSD

El pròxim dissabte, 11 de juny, es constituirà el nou govern de l'Ajuntament de Dénia, i davant de les negociacions i pactes post-electorals, el BLOC anuncia quines seran les línies de treball per a la nova legislatura i critica les formes amb què s'han dut a terme les negociacions.

El portaveu del BLOC, Josep Crespo, critica el pacte entre Centre Unificat i Partit Popular per a formar govern perquè, segons ell, respon a interessos personals: “aquest acord signat a corre-cuita i quasi d'amagat deixa ben clar que no s'han prioritzat els interessos dels ciutadans ni el futur de Dénia. La nostra ciutat necessita de polítics que vetllen per un futur millor per a la ciutat i no vullguen només satisfer el seu ego”. A més a més, Crespo denuncia que el PP no ha parlat amb totes les forces representades en l'Ajuntament abans de la investidura.

El BLOC de Dénia encara la nova la legislatura en la mateixa línia en què va acabar la passada: buscant un consens de tots els partits i dialogant amb la resta de forces amb l'únic objectiu de treballar per la ciutat i per la ciutadania. Així, el pròxim dissabte, el regidor Josep Crespo es votarà a ell mateix, mostrant així que no ha pactat amb cap altre partit per a formar govern.

Així mateix, el BLOC ha signat un comunicat conjunt amb el PSD per criticar la manera com s'han fet les coses. Tot i haver signat el comunicat, el BLOC vol anar més enllà d'aquest i advertir que continuaran treballant de la mateixa manera, estiguen o no en el govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Israel mata quaranta persones més en zones “humanitàries”

barcelona
política

Recorren contra la suspensió cautelar del decret de règim lingüístic a l’escola

barcelona
estat francès

El govern dimiteix en espera d’un acord per proposar primer ministre

barcelona
Estat espanyol

El Constitucional anul·la les condemnes a Chaves i Griñán pel cas dels ERO

Barcelona

Amnistia per a sis acusats d’aldarulls a Barcelona l’octubre del 2019

barcelona

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona
política

Aragonès: “Aquesta és la legislatura que ha posat fi a la repressió”

barcelona
Unió Europea

Roberta Metsola és reelegida presidenta del Parlament Europeu

Barcelona