Política

El PSOE i Compromís d'Alaquàs acorden la investidura d'Elvira García

La futura alcaldessa assegura que aquest acord fixa la voluntat majoritària del poble en confiar amb les forces progressistes

La candidata del PSPV-PSOE d'Alaquàs a l'alcaldia, Elvira García Campos, revalidarà aquesta responsabilitat al front de l'ajuntament, al plenari de constitució a celebrar el dissabte 11 de juny.

Aquest fet ha estat possible gràcies a l'acord signat entre els socialistes i els components de Compromís per Alaquàs. Un acord que es fonamenta sobre les bases de l'ocupació, la defensa dels serveis públics, la sostenibilitat i el medi ambient, sense oblidar la transparència i l'austeritat en la gestió municipal.

No és la primera vegada que els nacionalistes i els socialistes treballen junts en aquesta localitat d ela comarca de l'Horta. Vicent Forment va estar regidor electe durant al legislatura 1999 - 2003 i va formar part del govern municipal, aleshores presidit per Adrià Hernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.