Política

argentona

Armengol (CiU) serà investit alcalde

El pacte de govern amb el PSC, Argentcat i l'Entesa deixa enllestit el nou cartipàs pels pròxims quatre anys

Ferran Armengol (CiU) serà a partir d'avui el nou alcalde d'Argentona gràcies al pacte dels nacionalistes amb el PSC, Argentcat i l'Entesa. Aquest nou executiu, que haurà de governar en minoria, prendrà el relleu del govern liderat per TxA, que tot i ser la força més votada no ha pogut disposar de cap suport. Per tant, avui Armengol serà investit alcalde, en una votació que –a banda dels seus socis de govern– també tindrà el suport ja anunciat d'Agrupació d'Argentona.

Armengol es va mostrar satisfet per l'acord assolit amb els seus futurs socis de govern i va assegurar que “en el pacte prioritza la voluntat de fer un canvi real en el tarannà de l'executiu”. “Som un govern plural i estarem oberts a arribar a consensos i fomentar la participació”, va manifestar el candidat convergent. Els representants dels altres tres socis de govern també van coincidir a valorar “satisfactòriament” l'acord tot i haver de governar en minoria.

El nou cartipàs

D'altra banda, aquest diari va poder tenir accés al repartiment inicial de les regidories. A més de l'alcaldia, Armengol també dirigirà les àrees de Governació, Mobilitat i Mitjans de Comunicació. Hisenda i Recursos Humans seran per a Marc Zaragoza, número 4 de CiU, i Manel Cruz –provinent d'Unió– portarà Promoció Econòmica i Serveis Municipals. La número 2 de la llista de CiU, Montserrat Cervantes, assumirà Joventut, Festes i Esports. El PSC tindrà Salvador Casas com a nou regidor de Participació i Noves Tecnologies, i Susanna López s'ocuparà de les àrees de Benestar Social i Sanitat. El regidor d'Argentcat, Pere Mora, dirigirà les àrees d'Urbanisme i Sostenibilitat, i el representant de l'Entesa, Àngel Puig, assumirà les competències d'Ensenyament, Cultura i Patrimoni.

LA FRASE

Som un govern plural i estarem oberts a arribar a consensos i fomentar la participació
Ferran Armengol
candidat de ciu a l'alcaldia d'argentona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.