Política

Mas demana comprensió per l'“ús legítim de la força” de la policia en democràcia

El president de la Generalitat afirma: “Avui hi ha un bé superior a protegir”, que és la democràcia

Artur Mas afirma que avui s'han traspassat “les línies vermelles”

El president recorda que “moltes generacions han hagut de lluitar “ per les institucions del país

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquest migdia comprensió per “l'ús legítim de la força” de la policia “per garantir causes majors”. Mas ha advertit així dels possibles altercats que hi pugui haver aquest vespre quan els diputats hagin de sortir del Parlament.

Mas ha afirmat que “avui hi ha un bé superior a protegir: la democràcia” i ha recordat que “moltes generacions” han hagut de lluitar i fins i tot “han hagut de donar la vida” per aconseguir les institucions. “Vull transmetre un missatge de confiança en el que representem i tot allò que ha costat tant de guanyar al llarg de la nostra història”, ha començat Artur Mas en la seva declaració presidencial des del Parlament de Catalunya.

El president ha insistit que “avui s'han traspassat les línies vermelles”; “una cosa és la discrepància legítima i una altra, la violència i les coaccions”. “Potser és un sistema democràtic imperfecte, jo com a president del país, prefereixo una democràcia imperfecta abans que el caos violent que ens hem trobat avui”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.